Més de 40 anys D’EXPERIÈNCIA

LA NOSTRA EMPRESAESCORXADOR I SALA DE DESFER

MACOBA, és un escorxador i sala de desfer ubicat a la comarca del Bages, prop de Barcelona. L’empresa va ser fundada l’any 1975 i té uns inicis cooperatius, ja que era l’escorxador de referència de les Cooperatives Agrícoles de la zona.

Treballem per oferir als nostres clients una àmplia gamma de productes derivats del porc, amb la màxima confiança i qualitat, en fresc, envasats al buit o congelats en diferents presentacions adaptant-nos a cada necessitat.

En l’actualitat, l’empresa ocupa unes modernes instal·lacions, recentment reformades, amb una capacitat de producció de 20.000 porcs setmanals.

MACOBA es troba en un procés de creixement e internacionalització, treballant de forma continuada en el desenvolupament de nous mercats, sempre amb el compromís de qualitat i servei enfocats a la fidelització dels nostres clients.

ELS NOSTRES VALORS

MACOBA portem a terme la nostra activitat seguint una filosofia molt clara: treballar per donar un valor afegit als nostres clients. És per això que ens basem en els següents pilars:

1/3

ExperiènciaEQUIP HUMÀ

Les diferents àrees de l’empresa estan alineades per un objectiu comú: oferir la millor qualitat als nostres clients. Per això, comptem amb un equip humà amb una àmplia experiència en el sector.

  • EQUIP HUMÀ
  • FIABILITAT
  • QUALITAT
2/3

Capacitat de produccióFIABILITAT

En l’actualitat, MACOBA compta amb una capacitat de producció de 20.000 porcs setmanals. Aquest fet, sumat a la fiabilitat de l’empresa, ens permet servir als clients amb les necessitats més exigents.

  • EQUIP HUMÀ
  • FIABILITAT
  • QUALITAT
3/3

Garantia i seguretatQUALITAT

Disposem d’un sistema APPCC al llarg de tot el procés, i tenim com objectiu obtenir les màximes certificacions de qualitat del sector de l’alimentació, tant a nivell nacional com internacional.

  • EQUIP HUMÀ
  • FIABILITAT
  • QUALITAT

HORECA & FABRICANTS

MACOBA treballa per tal d’oferir els productes més adequats a clients de gran distribució i a fabricants industrials. El sistema d’elaboració permet adaptar-nos constantment a les necessitats de cada client i oferir la flexibilitat necessària per a cada cas, aconseguint els productes i formats que millor s’adapten a les necessitats específiques del mercat.

INSTAL•LACIONS

En l’actualitat, MACOBA compta amb unes instal·lacions de més de 10.000 m2, estratègicament ubicades a nivell de comunicacions.  Les instal·lacions han estat reformades recentment, segons un pla de futur, que ens ha permès adaptar en poc temps les diferents àrees de l’escorxador i sala de desfer, ajustant-nos als nous requeriments tecnològics  i d’equipaments, per a tal de complir amb les exigències més rigoroses dels clients nacionals i internacionals.