El teu partner de confiança

MERCATVOCACIÓ INTERNACIONAL

Amb una important presència a diferents països, principalment a Europa i Àsia, MACOBA compta amb una marcada vocació internacional.

Treballem per tal d’adaptar els nostres productes a les necessitats de cada un dels nostres clients, tenint en compte els diferents hàbits de consum en els mercats internacionals, i adaptant-nos sempre a les normatives i especificacions requerides en cada cas.

QUALITAT MILLORA CONTÍNUA

Per a MACOBA, garantir la qualitat dels nostres productes carnis i la de tots els processos d’elaboració, és una de les tasques principals a nivell corporatiu.

Comptem amb un sistema d'anàlisi de riscos i punts crítics (APPCC) que ens permet aconseguir els objectius d'autocontrol de qualitat establerts. Tots els procediments són avaluats i revisats periòdicament pel nostre Departament de Qualitat, que segueix els paràmetres de la normativa establerta a l’empresa.

D’aquesta manera, assegurem la prevenció durant tot el procés productiu, aportant la màxima qualitat i seguretat als nostres clients i per tota la gamma de productes.

QUALITAT i SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Comptem amb un sistema d'anàlisi de perills i punts crítics

Contacti amb nosaltres